Υποτροφίες σε μαθητές με υψηλή βαθμολογία από το «European University»

Υποτροφίες σε μαθητές με υψηλή βαθμολογία προσφέρει το «European University» (www.euruni.edu) ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια επιχειρησιακών σπουδών στο κόσμο σε συνεργασία με πολλούς Δήμους της χώρας. Η υποτροφία δίνεται έπειτα από πρόταση του Δήμου και αφού προηγηθεί ενημέρωση των ενδιαφερομένων και των γονέων τους στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης.

Η υποτροφία για Undergraduate (Bachelor) Programs είναι αξίας 18.000 ευρώ και καλύπτει τα δίδακτρα για τα 3 χρόνια φοίτησης στο «European University». Σε εκδηλώσεις που οργανώνουν οι Δήμοι, εκπρόσωποι του «European University» κάνουν ομιλίες για την εκπαίδευση και αναλύουν τα οφέλη από την υποτροφία ενώ γίνεται και σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού για τις νέες και τους νέους της περιοχής.

Το «European University» προσφέρει στους ηγέτες του αύριο λύσεις και προτάσεις σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Από την ίδρυση του το 1973 διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία, το European University έχει εξελιχθεί σ’ ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά δίκτυα , με 10 παραρτήματα στην Ευρώπη και με 22 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια στον υπόλοιπο κόσμο. Το πολυγλωσσικό και πολυεθνικό περιβάλλον του European University δίνει στου σπουδαστές του ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, αυτό της έκθεσής τους στην πολυμορφία. Το «European University» προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σπουδών που ανταποκρίνονται και καλύπτουν τις ανάγκες των μαθητών και εργαζομένων. ΠΗΓΗ