Το μέλλον είναι ασύρματο και είναι φανερό πλέον ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί πλέον τα καλώδια, θέλει την ελευθερία του ΑΛΛΑ και να απολαμβάνει όλα τα καλούδια που έχει αποθηκεύσει στον υπολογιστή του [που με τις ευρυζωνικές ταχύτητες πλέον ό όγκος των δεδομένων κάνει σχεδόν απαγορευτική τη μετακίνησή τους]. Τι μένει λοιπόν? Ας αναλύσουμε κάποιες προοπτικές με 3 καινούργια προϊόντα:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Πρώτα από όλα, το AIRcable Host XR Bluetoth USB Adapter , που σου επιτρέπει να έχεις συνδέσεις bluetooth σε απόσταση έως και 30 χιλιόμετρα!!! Βέβαια γι αυτή την απόσταση θέλεις επαγγελματική εγκατάσταση αλλά είναι λίγο ακόμα και μόνος να μπορείς να συνδεθείς με φίλους και να μεταφέρεις αρχεία [με όχι μεγάλες ταχύτητες] και να συνομιλείς με φίλους απλά σε απόσταση 2 km?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Σε δεύτερο επίπεδο υπάρχει το Logitech Wireless DJ Music System που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι μέσω Bluetooth 1.2 A2DP δεδομένα από τον υπολογιστή, να έχεις έξοδο από το στερεοφωνικό ή από την τηλεόραση και να τα διαχειρίζεσαι με τηλεκοντρόλ - και όλα αυτά σε μία συσκευή. Ουσιαστικά μπορεί να διαχειριστεί iTunes, Windows Media Player καιMusicmatch!
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Για το τέλος αφήνω το Sony VAIO WA1, που συνδέεται ασύρματα ενοείται με τον υπολογιστή μέσω Wi-fi και έχεις σε απόσταση όλα μουσικά κομμάτια του υπολογιστή να παίζονται στον υπολογιστή και εσύ να τα ακούς στον κήπο! Λειτουργεί άνετα και με τα Internet radio που μπορείς να αφήνεις να παίζουν ώρες.
[Via1] [Via2] [Via3]