MacBook Air

PhotobucketPhotobucket
Η Αpple ξαναβάζει τα στάνταρντ στο πόσο λεπτό μπορεί να είναι ένα notebook! Το ολοκαίνουργιο Apple Mac Book Air είναι απίστευτα λεπτό, σικάτο [το βλέπω να το κυκλοφορούν αντί για τσάντα στο Κολωνάκι! ;-) ]
Photobucket
Λοιπόν να τα καλούδια του: 13.3 ιντσών οθόνη, multitouch touchpad [με γεμίζει περιέργεια ο τρόπος που θα το αξιοποιούν οι εφαρμογές],usb port, mini-dvi, 802.11n wi-fi, Bluetooth 2.1., Ιntel Core 2 Duo processor, 2GB of 667MHz DDR2 SDRAM onboard, επιλογή σε απλό ή SSD δίσκο και μπαταρία που κρατά γύρω στις 5 ώρες.
Photobucket
Ακόμα και η εγκατάσταση προγραμμάτων είναι περίεργη! Εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα Remote disc σε ένα αλλο ΜAC ή ... κανονικό PC και συνδεέται αυτόματα με το Αir - ουσιαστικά σαν ένα drive που το μοιράζεις μέσα από δίκτυο! Βλέπετε το έχουν φτιάξει για έναν ασύρματο και ιντερνετικό κόσμο...!
Photobucket
Το Time machine είναι ένα προγραμμα backup που σε συνδυασμό με το εικονιζόμενο Time Capsule, συνδέεται ασύρματα με το Mac Book Air, καταργώντας τα καλώδια και δίνει μια αλλη διάσταση στο ασύρματο backup. ...Thnx iGeorge!
Αυτά που πλέον ΔΕΝ υπάρχουν : DVD drive, firewire υποδοχή.
Εχει καλά και .... προχωρημένα που θέλουν συνήθεια! Μπαίνουμε πιά, σε έναν ασύρματο γραφειακό κόσμο. Να τονίσω ότι ΔΕΝ είναι το σούπερ μηχάνημα, είναι απλά ένα πολύ ελαφρύ και βολικό notebook που μπορείς να το έχεις από κοντά και ...μάνα στις μετακινήσεις. Θέλω ένα ...ΧΤΕΣ! [AppleStore]

  • Re boys aporo giati entiposizeste me aftes tis mlks dld,ego den dino 10 evro gia ekino to laptop,protimo ena kanoniko dinato laptop pu to perno me ta idia lefta! Ti pa8enete den katalavo.
    I me to iPhone etrekse olos o kosmos gia to iPhone akui iPhone ke katurgiete,toxo dulepsi ekino to tilefono ke ine mia sketti mLkiA ,ute gia msg kani ute san tilefono ute san tpt axristo marefeti ine.ALLA ine APPLE
    I orea diafimisi nomizo ine to pan!

    Btw file mu dior8ose to ntel se intel eki pano ;)

  • Βασικά έχω να εντυπωσιαστώ εδώ και 10 χρόνια, ειδικά μετά την 10η αναβάθμιση τότε! Απλά τα καταγράφω και λέω κάποια διαφορετικά πράγματα που έχουν. Αν δεν σου αρέσει, το λες, το καταχωρούμε και πας παρακάτω.

    Δεν είπε κανένας ότι το Air θα αλλάξει τον κόσμο!!