To επόμενο trendy

Photobucket
Led κουμπιά που αντικαθιστούν τα κανονικά σε πληκτρολόγια, remote control, κινητά. Μακάρι να μην είναι τόσο ακριβά όσο το γνωστό LED πληκτρολόγιο!
image-based interactive input technology
Από την United Keys. [Homepage]

  • Μπορώ να ρωτήσω γιατί βάζεις link στις εικόνες που υπάρχουν στις δημοσιεύσεις σου που να οδηγεί πάντα στου ιδίου μεγέθους εικόνα?

    Ο καημένος πατάω πάντα σε ότι βρίσκω ενδιαφέρον μπας και το δώ μεγαλύτερο και πάντα απογοητεύομαι.. Αν δεν υπάρχει μεγαλύτερη εικόνα, καλύτερα να μην υπάρχει link!!

  • Κοίτα, απλά κάνω copy paste την σελίδα από το photobucket. Μόλις αποκτήσω λίγο περισσότερο χρόνο θα μπορέσω να τα βελτιώσω τα τεχνικά θέματα. Για την ώρα είμαι τόσο πνιγμένος που ειλικρινά προσπαθώ να βρώ χρόνο για το site!

    Δεν μου αρέσει να απογοητεύω κανέναν...

  • Βέβαια από την άλλη μου αρέσουν οι -εύλογες- απαιτήσεις με την έννοια ότι υπάρχει διάλογος και όταν κάποιος τοποθετείται με κάποιο αίτημα σημαίνει ότι υπάρχει και η προσδοκία να εκπληρωθεί. Πάντως να ξέρετε ότι προσπαθώ για το blog πολύ. Δεν είμαι -ακόμα ή και ποτέ- full time blogger και τα μετρητά μου βγαίνουν καθαρά από άλλες πηγές εκτός blog.

    Για το συγκεκριμένο -και κάποιες άλλες αλλαγές- απλά πρέπει να αλλάξω συνήθειες και να δώσω λίγο χρόνο ακόμα. To μελετώ.

  • Εγώ απλά έκανα μια παρατήρηση. Αυτό με ενοχλεί όταν συμβαίνει γενικά στο internet, όχι μόνο στη δική σου σελίδα. Επειδή όμως μ' αρέσει η σελίδα σου και βρίσκω ενδιαφέροντα τα όσα παρουσιάζεις, ήθελα να εκφράσω αυτό που σκέφτηκα..

    Στον έντυπο τύπο θα ήταν σα να σε βρίσκεσαι στην σελίδα 12 και παραπέμπει πχ στην σελίδα 26 για να δείς την ίδια εικόνα ξανά. Δεν θα ήταν τζάμπα χρόνος η αναζήτηση της σελίδας 26? :)

  • Οκ, γι αυτό θα πάρω ένα βήμα παρακάτω και θα το γεμίσω σασπένς και ... χιούμορ!

    Μου κατέβηκαν διάφορες ιδέες...

    Thnx!