Eddie's Sunday List

Πρωι, καφές, χαλαρή διάθεση και πάμε για ένα ταξιδάκι αναψυχής στην ιντερνετόσφαιρας, εν αναμονή της F1 το μεσημέρι. Καλημέρα σε όλους και πάμε:
- Photo.net - όμορφες φωτογραφίες για αρχή, για ξεκινήσουμε με κάτι το ευγενές. Η καθημερινή μας τέχνη. Βρήκα όμορφες καθημερινές συλλογές. -J.Pettermans Company - εδω θα βρείτε ότι κουλό κυκλοφοράει σε ρούχο, από κομμάτια του 19ου αιώνα μέχρι κλασσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο. A vintage world! -Jinni - δείτε ταινίες και tv show που επιθυμείτε και δεχθείτε προτάσεις ανάλογα με το προφίλ που θα δηλώσετε! Σε Beta ακόμα και θέλει registration.
-Most viewed flickr photos - Οι καλύτερες φωτογραφίες του 2009 στο flickr. -Desktopography - Φαίνεται το έχει η μέρα, καμια φορά δεν διαλέγω θέμα με διαλέγει, εκείνο! Φωτογραφίες λοιπόν, απλά εδώ εχουν ξεφύγει. Είδα εκπληκτικά κομμάτια και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αξίζει μια βόλτα. -Home Distillation of Alcohol - Φτιάξτε αλκοολ για το σπίτι! Ολη η θεωρια και πρακτικές!
-4 sites for Free Games - κατεβάστε παιχνίδια δωρεάν από 4 διαφορετικές σελίδες. -Wikimini - εγκλοπαιδεια για παιδια, γραμμένη από παιδια!