3d TV Touchable Technology - the future is HERE!

 3d moon

Φαντάσου να μπορείς να δεις τρισδιάστατο ένα αντικείμενο στο χώρο και μετά ... να παίξεις μαζί του: να το γυρνάς, να το αγγίζεις, να το περιστρέφεις να μπορείς να έχεις διαδραστικότητα στο χώρο ΧΩΡΣ βεβαίως να το καταστρέφεις καθώς απλά θα είναι μια προβαλλόμενη εικόνα 3d στο χώρο. Τα μουσεία του μέλλοντος και ελπίζω κάποια στιγμή και τα σχολεία κάπως ΕΤΣΙ θα διδάσκουν. Το όλο σκηνικό στήνεται με κάμερες που είναι σε θέση να παρακολουθούν τα δάκτυλά μας να κουνιούνται. Εδώ βεβαίως μπαίνει σε φουλ εφαρμογή η αναγνώριση εικόνων και αντικειμένων που επανειλημμένα έχω πει οτι θα δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα από τη στιγμή που θα εξελιχθεί το λεγόμενο image recognition.
P.S. και μια άλλη προοπτική: κινητό -> φωτογραφίζεις -> σύνδεση 4G -> πλήρες image recognition -> semantic αναζητήσεις -> πληροφορίες για τα πάντα γύρω σου  =  το απόλυτο σύστημα.
The technology changes the shape of three-dimensional images in response to "touches", aided by cameras that monitor how the fingers move, Nakamura said.
[Based on][Photo Via]