Eddie's Sunday List

Photobucket


Καλημέρα! Μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα εδω και σε πολύ καλή διάθεση καθώς η βραδινή έξοδος ήταν γεμάτη χρώματα, μουσικές, καλή παρέα και πολύ πολύ λάτιν χορό! Να γάλω το θετικό κλίμα λοιπόν online θέλω και ξεκινάμε το κυριακάτικο ταξίδι αμέσως!

Καλό μήνα σε όλους.

- Climate Based Vacations! - οργανώστε τις διακοπές σας με βάση τις κλιματικές αλλαγές!!!!
- Tru.tv - περνάμε από τα reality στα actuality! Μιλάμε για βίντεο με πραγματικές ιστορίες από όλον τον κόσμο και σχολιασμό με humor. Η γιαγιά που δοκιμάζει τις τρύπες των Χμερ έχει τρελό γέλιο.
- The art of kissing - για να μάθετε ... να φιλάτε! LOLOL
- 100 best iphone for self learners - εφαρμογές για το iphone που σας δίνουν καθημερινή γνώση. Ανοίχτε τα ματάκια λίγο, δεν κάνει κακό!

- Music Map - ποιοι καλλιτέχνες είναι συσχετισμένοι μουσικά? Βρείτε κοντινά ακούσματα στα αγαπημένα σας. Στην φωτό δείχνει μουσικούς ... συγγενείς της Sade.
- 100 free pc tools - η γενιά των 100 είναι σήμερα και την σκυτάλη παίρνουν τα δωρεάν εργαλεία για windows που θα σας κάνουν την ζωή πιο έυκολη. Πολύ καλή συλλογή.

- Kalofagas - βασικά πρόκειται για τις περιπέτειες του ελληνικού φαγητού στο εξωτερικό και δη στον Καναδά. It's a note for me too.
- 100 best poems ever - η γενιά των 100 ξαναχτυπά με τα καλύτερα ποιήματα. Η λογοτεχνική νότα του post.
- The universal packing list - φτιάχτε επαγγελματικά την βαλίτζα σας για τις διακοπές βασισμένοι στον τρόπο διακοπών σας! ΠΑΝ-χρήσιμο.
- UFO Reporting Center - τι να είναι αλήθεια από όλα αυτά? 

- Free Photos - δωρεάν φωτό για να τις χρησιμοποιήσετε ελεύθερα στα blog.