Eddie's Sunday List

Της μεγαλόχαρης η κυριακάτικη λίστα είναι γιορτινή καθώς πέρα από το ότι γιορτάζουν πολλοί φίλοι μου, έχουμα και γιορτή στο σπίτι. Οπότε χωρίς χρονοτριβή, χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν και στον φίλο μου τον Παύλο-παναγιώτη αφιερωμένο.

- Internet archive - universal access to all knowledge, free movies, texts κοινώς μια μεγάλη βιβλιοθήκη ανοικτή σε όλους με πολύ υλικό.



- Tagxedo - tags με στυλ
- Meditation - podcast διαλογισμού, για να χαλαρώνετε [που μεταξύ μας δεν το βλέπω ΑΛΛΑ ας το δοκιμάσουμε κι αυτό]
- Classics in Psychology- πολλές φορές τα θέματα με επιλέγουν, όχι εγώ αυτά! Ψυχολογία λοιπόν μετά τον διαλογισμό και ο θεός βοηθός. Για ... ελαφρύ ανάγνωσμα... πάρτε την ουράνια προφητεία μετά από αυτά.
- TheBigRead - τι κάνει η κοινότητα ... βιβλίου της αμερικής. Και πριν ξεσπάσετε σε γέλια, ΝΑΙ υπάρχει ΚΑΙ αυτή! Τι να κάνουμε τώρα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι για να μπάσουν το βιβλίο στην καθημερινότητα του μέσου αμερικανού. Good luck dudes!

Live TV Sports - για να το ελαφρύνουμε το θέμα, καθώς έρχεται και χειμώνας.  Και το ESPN σε κανονική ιντερνετ μετάδοση.
- Brainflips - πολύ ωραίο παιχνίδι για παιδιά. Κάρτες με ερωτήσεις. Σώνει με τα ποκεμον-ξοκεμον-ντοκεμον. Α! Και δώστε και λίγο χρόνο στα έρμα τα παιδιά. Τα λεφτά δεν αναπληρωνουν την απουσία σας.

- Flippa - αγορές και πωλήσεις websites.  Εδωωωωωωω τα καλά κομμάτια. 2 ευρώ το κιλό.
- TheOnlineBooksPage - 40.000 online βιβλία. Οταν τα τελειώσετε θα σας δώσω και άλλα να διαβάσετε. Πάω και γω μια βολτίτσα ...