Eddie's Sunday List - Senses

Today is gonna be a good good dayyyy. http://www.youtube.com/watch?v=uSD4vsh1zDA . Σήμερα θα περάσω εξαιρετικά και θα κάνω ότι μπορώ, πριν φύγω, να περάσετε και εσείς!
Αφιερωμένο σε όσους έχουν περάσει δύσκολα και όμως ...
- libre.fm -  για να ανακαλύψεις νέα μουσικά ακούσματα
- fettuccine Alfredo - μια συνταγή που αν γίνει σωστά απλά απολαμβάνεις.
- blueprintmagazine - για την αρχιτεκτονική και το design. Εχω βαρεθεί να βλέπω στην ελλάδα τους ?αρχιτέκτονες? να κάνουν σχέδια copy paste.... άσχημα σχέδια.
- Free epub ebooks - θα προσπαθώ να δίνω πάντα links με δωρεάν βιβλία. Είναι η μάχη μου ενάντια στην προσπάθεια των απανταχού κυβερνήσεων να καθοδηγούν ... μια μάζα.
- Fashion Trends - η μόδα, εμείς και η μόδα. Δοκίμασε να φτιάξεις το στύλ σου. Νομίζω ότι είναι αμιγώς γυναίκειο αλλά αν έχει και ανδρικό κομμάτι θα μου ήταν χρήσιμο.
- Kitebeaches all over the world - παραλίες για kitesurfing. Επειδή όμως είναι καταπληκτικές παραλίες και για μπανάκι είναι φοβερό μέρος για να βρείτε τις επόμενες διακοπές.  4405 παραλίες σε 179 χώρες!
- Pictopia - ένα μέρος για να διαλέξεις και να αγοράσεις εκτυπωμένες φωτογραφίες και έργα τέχνης large scale. Μιλάμε για τρίμετρα!
- Picture dictionary - o πιο γρήγορος τρόπος να μάθεις μια ξένη γλώσσα. Λεξικά με εικόνες που καλύπτουν 5 διαφορετικές γλώσσες.