Apple Fall Event on 1 September - Live

Σήμερα θα συμβεί το Apple Fall event όπου αναμένεται να παρουσιαστούν -πάντα με ένα μεγάλο ίσως, γιατί Jobs είναι αυτός- τα καινούργια ipod, η ιδέα της Apple για την τηλεόραση του μέλλοντος και σίγουρα software updates που να τα καλύπτουν όλα αυτά. Για την ώρα απλά έχει ήδη κλείσει το apple store για τις αναμενόμενες αλλαγές. Οσο έχω νέα από το event θα ανανεώνω το παρόν post.
O Steve Jobs πλέον είναι στην σκηνή!
Μιλάει για τα apple store που ανακαινίστηκαν και για όσα θα ανοίξουν σε όλον τον κόσμο. Πλέον υπάρχουν 300  apple store σε 11 χώρες.
Ο λόγος πέρασε πια στο IOS. Πλέν υπάρχουν 120 εκατομμύρια συσκευες με IOS στον κόσμο.Απίστευτα νούμερα και για τις εφαρμογές που έχουν κατέβει σε όλες αυτές τις συσκευές.
Ανακοινώνεται το IOS 4.1 που έχει πλέον πάρα πολλά bug fixes, έχει υποστήριξη σε HDR photos που είναι πολύ πιθανό σε συνδυασμό με κάποια απο τις συσκευές που θα ανακοινωθουν.
 Neo Game Center με πολλές προεκτάσεις connectivity. Multiplayer και κάλεσμα φίλων στο παιχνίδι είναι από τα λίγα που θα βρείτε εκει.
 Αργότερα φέτος θα ανακοινωθει το IOS 4.2 που θα υποστηρίζει ασύρματη εκτύπωση στο ipad!
Πλέον υπάρχει demo για το ipad με multitasking που δείχνει πολύ βολικό. Folders θα υποστηρίζονται άνετα πια στο ipad που μου φαίνεται όλο και περισσότερο σαν ένα απλό netbook. Τον νοέμβριο κοντά μας.
Η ανακοίνωση προχωρά στα ipods.
Ανακοινώνεται το νέο apple ipod shuffle,  15 ώρες , 49$ τιμή και τα έχει όλα! Σε 5 χρώματα.
 Ipod nano multitouch που έχει απίστευτα πράγματα σε τόσο μικρή έκταση! Multitouch, ράδιο και 24 ώρες παιξίματος! Το μενού σε 29 γλώσσες.Υποστήριξη σε φωτογραφίες, rotation και άν έχεις και καλά μάτια μπορείςνα δεις και τις φωτό :-Ρ.
Πλέον έχουμε περάσει στο apple ipod touch, κατ αρχήν έχει ίδια χαρακτηριστικά με το iphone ακόμα και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις! Retina display και πλέον συνεργάζεται σε κλήσεις και με το iphone. O επεξεργαστής ίδιος με το iphone υπόσχεται απίστευτα παιχνίδια. Διάρκεια 40  ώρες παιξίματος για μουσική.
Παρουσιάζεται πια το νέο itunes 10 που έχει και καινούργιο icon
Ανακοινώνεται το Ping, social network που μπορείς να δεις τι παίζουν οι φίλοι στα ipod τους, συναυλίες και ότι έχει να κάνει με κέντρο το itunes 10 και προεκτάσεις στο facebook και στο twitter. Social media network based on itunes! Μπορείς να έχεις top-10 από εσενα και τους φίλους σου στο τι παίζει σήμερα. Θα είναι διαθέσιμο παντου: iphone, ipod, ipad οπότε το music social network θα μπορείς να το παρακολουθείς παντού.
Και πάμε στα σκληρά πια αφού ο λόγος πάει στα : hobby!  Ανακοινώνεται το AppleTV που είναι απίστευτα μικρό!Εχει HDMI port και built in 801.11n wifi card. Full υποστήριξη σε HD. Εχει αλουμινένιο τηλεκοντρόλ. Με 99 cents θα μπορεις να νοικιάσεις Tv shows! Με 4,99 $ θα μπορείς να έχεις ταινίες σε HD και πρώτης διαλογής. Υποστηρίζει και Netflix streaming μέσα από το AppleTV οπότε δεν σου χρεάζεται εξτρα συσκευή. Μπορείς να κάνεις streaming ταινίες που έχεις στο pc σου, αποθηκευμένες.Επίσης μπορείς να δεις review και κρητικές πριν αγοράσεις ή νοικιάσεις.

Μπορείς πια να κάνεις ασύρματη μετάδοση από το ipad στο appleTV
και πλέον κοστίζει μόνο 99 δολάρια!
[Based on Live Coverage from Gizmodo]