Eddie's Sunday List - School Edition

Photobucket
Μια και είναι του επίκαιρου θα είμαι χαλαρός σήμερα και θα απευθυνθώ στα παιδιά ή στο παιδί μέσα σας! School Edition για μια κυριακάτικη λίστα που δεν ξέρω τι θα βγάλει, ελπίζω να είναι απρόβλεπτη για μένα και για εσάς και ... καλή χρονιά!
Top 10 school gadgets - ειδικά τα ψεύτικα μάτια για να φαίνονται τα μάτια σας ανοικτά ....
-Tv shows about school - τώρα αν θέλετε να δείτε τι κάνουν άλλοι μαθητές στο σχολείο σε άλλα μέρη απλά οι τηλεοπτικές σειρές που έχουν γυριστεί με θέματα αντίστοιχα του σχολείου.
- Free Library - Πάνω από 18.000.000 άρθρα και βιβλία!!! Μπορείς να φτιάξεις ακόμα και σελίδα δική σου με το περιεχόμενο που θα επιλέξεις!!!!!!!
- Top 10 Teen Clothing Sites - τα καλύτερα site για να ντυθείς σωστά. ΒΡΕΣ τα πάντα!
- 25 top Libraries online -  Εδώ αξίζει να σταθεί κανείς: 25 βιβλιοθήκες με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν βιβλία! Ειδικά για την ελλάδα που είναι μια πανάκριβη χώρα το να έχεις την ευχέρεια να διαβάζεις δωρεάν όσα βιβλίας θες, το θεωρώ πολυτέλεια. GO FOR IT.
- IKEA Catalogue - δεν με νοιάζει αν θεωρηθεί διαφήμιση, δεν με έχουν πληρώσει. Απλά είναι φτηνά έπιπλα και οι φοιτητές Δεν έχουν πολλά. Θα βρείτε εκεί μέχρι και εφαρμογή για το iphone!
- 150 Online best Flash Games - τα πιο φτηνά παιχνίδια είναι τα online και αυτά που παίζουν παντού είναι τα flash games. Fast and easy.