HTC Incredible Vs Motorola Droid2 Vs Motorola Droid X Vs Samsung Galaxy S

Έκανα μια βόλτα σε ένα τεράστιο Mall και βεβαίως το τεχνολογικό μου περισκόπιο έπεσε στα τελευταία κινητά. Ενα μικρό booth αλλά έκαναν παρέα κολλητά τα : HTC Droid Incredible, Motorola Droid 2, Motorola Droid X και βεβαίως το άρτι αφιχθέν Samsung Fascinate aka Galaxy S για τον υπόλοιπο κόσμο.  Μια και ήταν εύκαιρα και ο χρόνος αρκετός άρχισα να παίζω μαζί τους. 

Το καθένα είχε τα καλά του: To HTC incredible είχε πολύ ωραία οθόνη, καλό design απλά μου άφησε την εντύπωση του λίγο μικρού για σερφάρισμα και λίγο πιο αργού ειδικά από το Samsung. To Motorola Droid 2 μου άρεσε για το qwerty πληκτρολόγιο που για κάποιον που γράφει πολλά μυνήματα, τα κινητά only touchscreen δεν σε βολεύουν τα μάλλα. To Motorola Droid X έχει απίστευτα μεγάλη οθόνη 4,3 ίντσες που μπορείς να δεις άνετα ταινία και σερφάρεις με αίσθηση πολύ κοντά στην αίσθηση του υπολογιστή του σπιτού σου ΑΛΛΑ η όλη αίσθηση του τηλεφώνου μου ήταν πολύ πλαστική, πολύ λίγο στο χέρι και πολύ μεγάλο στην παλάμη και η οθόνη είναι κατώτερης ποιότητας από τις AMOLED [που έχει το HTC και το SAMSUNG]. Το κρυφό του μυστικό είναι η HDMI θύρα που σημαίνει τραβάς 720p HD βίντεο και το δείχνεις αμέσως στην HD τηλεόραση. Good Stuff!

Τελευταίο άφησα το Samsung Galaxy S. Για μένα είναι μακράν το καλύτερο. Η ποιότητα κατασκευής του είναι μια κλάση πάνω από όλα τα υπόλοιπα και ίσως μόνο το iphone 4 να είναι εφάμιλλο. Είναι πολύ γρήγορο, έχει καταπληκτική AMOLED οθόνη, παρόλο που είναι "μόνο" 4 ίντσες είναι ότι πρέπει και στο χέρι και στην απόλαυση.  Ενα από τα καλύτερα του είναι η δυνατότητα zoom in-zoom out ανα πάσα στιγμή και στις φωτογραφίες και στο βίντεο μέχρι 4Χ.  Αυτό που θα ήθελα πλέον σε ένα τέτοιου είδους τηλέφωνο, που ακόμα ΔΕΝ το κάνει είναι να έχεις απαντήσει μια κλήση και να μπορείς να ανοίξεις έναν browser για να βρεις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Θα ήταν ο ορισμός του mobile multitasking. Ελπίζω στις επόμενες εκδόσεις.

Τα Galaxy S και Motorola Droid X συνοδεύονται και απο 16 GB μνήμης κάτι που το θεωρώ αυτονόητο για τέτοια τηλέφωνα.

Εν κατακλείδι  ... το Samsung Galaxy S ...

PS. Οκ! Links λοιπόν για να είναι το άρθρο πιο σωστό

Pictures

HTC incredible
Motorola Droid2
Motorola Droid X
Samsung Fascinate

  • χμμμ..
    Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά για πιό λόγο βρε αδερφέ να γράψεις άρθρο για 4 smartphones και να μην έχεις ούτε ένα link ή μια φωτογραφία?

  • Επειδή είναι καιρός που έχουν γίνει όλα παρουσίαση και δεν είχα και κάμερα μαζί μου για να τραβήξω βίντεο. Δεν ήταν στημένο, ούτε πήγα επί τουτου. Ηταν ένα tech-απρόοπτο! LOL

    Και δεν ήθελα να χάσω όσα είχα στο μυαλό μου από ότι είδα. Το κείμενο γράφτηκέ μέσα σε 5 λεπτά.