Intel Official: 50$ for unlocking processor power


H Intel, κατά τα φαινόμενα, είναι πλέον σε θέση να προσφέρει επίσημο ξεκλείδωμα για τις δυνατότητες του επεξεργαστή που διαθέτει ένας χρήστης. Η διαδικασία έχει να κάνει με το να αγοράσεις τον προϊόν-κωδικό [PIN], να μπείς στην σελίδα της intel και να κατεβάσεις ένα πρόγραμμα που θα πραγματοποιήσει την αναβάθμιση του επεξεργαστή!

Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ πρέπει να πληρώσεις $50 για τον πανάκριβο επεξεργαστή σου, για να έχεις πλήρεις δυνατότητες!!!???




To "unlock" the full features of this CPU, a user must go to the Intel upgrade website and install the upgrade application. From there, a PIN from the upgrade voucher must be entered for the upgrade before the reboot completes the process.

[Via]

  • Το είδα σήμερα το πρωί αυτό...
    Τραγικό απλά από τη μεριά της Intel. Μετά απορεί γιατί ο κόσμος αρχίζει και προτιμά την AMD με τους φθηνότερους και πιο προσιτούς επεξεργαστές.

    Είχαμε τα DLC στα videogames που υπάρχουν παραδείγματα που τα expansions ήταν ήδη στο αρχικό δισκάκι του παιχνιδιού και πλήρωνες να το ξεκλειδώσεις, τώρα περάσαμε και στο hardware... Αίσχος...

  • Συμφωνώ! Οταν αγοράζεις κάτι είναι δικό σου. Οσο και να κάνει. Θα έπρεπε να είναι ελεύθερο αλλιώς μιλάμε απλά για χαράτσι.

  • Καλησπέρα.

    Διαφωνώ.

    Το πραγματικό ερώτημα είναι ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ;

    Ευχαριστώ.

  • Γιατί να πληρώνεις για κάτι που σου ανήκει? ΔΕΝ στο δανείζουν! Δεν το κάνεις clopyright. Δεν είσαι παράνομος για να κάνεις hack. Είναι δικό σου. Είναι ο επεξεργαστής σου και αυτοί απλά σου λένε τα θές όλα? ... πλήρωσε!