New ipod touch

Η ναυαρχίδα της Apple όσον αφορά την ... μουσική... [λέμε τώρα γιατί στην ουσία είναι ένα iphone 4 χωρίς το κομμάτι της κινητής τηλεφωνίας] λέγεται νέο ipod touch. Εχει πάψει προ πολλού να είναι απλά ένα mp3 player. Με $229 δικό σας.
 Πλέον διαθέτει:
- Facetime - με μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις ακόμα και ανάμεσα σε iphone-ipod.
- Retina display - η πολύ γνωστή πια οθόνη της apple που την πρωτοείδαμε στο iphone 4 και πραγματικά βγάζει μάτια! 326 per inch η ανάλυση πραγματικά πάει σε άλλα επίπεδα. Σκέφτομαι τα παιχνίδια στο ipod πόσο πιο ζωντανά θα είναι πλέον. Game machine!!!!
- Led backlighting και αυτόματη προσαρμογή στο φως και στο σκοτάδι!
- HD Recording με την ενσωματωμένη κάμερα που δίνει καταπληκτικά αποτελέσματα όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία. Μπορείς επίσης να κάνεις και full editing μέσα στο ipod touch που σου κάνει την στιγμή πιο όμορφη καθώς μπορείς  να παίξεις με τις φωτό που έβγαλες.
- Α4 Chip - ο επεξεργαστής του ipod είναι ο ίδιος με το iphone 4 και αυτο είναι πολύ σημαντικό καθώς με HD recording, πιο αναλυτική οθόνη και περισσότερα χαρακτηριστικά θα πρέπει να υπάρχει και ο αντίστοιχος διαχειριστής. Εκεί είμαστε σε καλό δρόμο.
- Game Center - Ενα game social network για να παίζετε με φίλους και να τους καλείτε στα παιχνίδια σας. Multi player under portas.
Αυτό που με χάλασε είναι  ότι μπορείς να το δουλεύσεις μέχρι 35 βαθμους θερμοκρασία! Την κλιματική αλλαγή την έχουν σκεφτεί????

  • Πολύ ωραίο το νέο iTouch, αλλα μεγάλη ξενέρα η κάμερα.
    Τραβάει μεν 720p video, αλλά still photos *μόνο* 960χ720.
    Απογοητευτικό απο τη μία, αλλά λογικό εάν δούμε το πάχος της συσκευής.

  • Μην ξεχνάμε οτι ειναι mp3 player!

  • metaksimas aytos pou 8elei apla mp3 player dn pernei ipod , 8a mporousan na megalosoun tin analisi ...

  • Εχει μια βάση αυτό που λες αλλά μην ξεχνάμε την πάγια θέση της apple για νέα προϊόντα κάθε χρόνο. ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.