Check-in @ foursquare from space!

Το έχω ακούσει να κάνεις Check-in με την φίλη σου στο μπαράκι για να πιείς καφέ αν και πλέον κοντεύουμε να βγάλουμε όλη τη ζωη μας online. Επίσης έχω ακούσει και για καφενέδες, συνέδρια, αεροδρόμια, εκθέσεις και τέλως πάντων όπου δύναται και αγαπάει ο καθείς να περιδιαβαίνει σε τούτο τον ταλαίπωρο πλανήτη. Η υπηρεσία Fourquare το κάνει εύκολο αυτό πια με τις διαφορετικές εκδόσεις που έχει για κάθε πλατφόρμα κινητών τηλεφώνων [android, iphone, blackberry και οσονούπω windows 7 phone] να ανακοινώνεις σε φίλους που βρίσκεσαι.





Το να κάνεις check-in από διαστημικό σταθμό όμως, τι να λέμε? Οτι μπορεί να πάει και άλλος και να βρεθούν για ... καφέ??? 

Οπως καταλαβαίνετε ένας από τους αστροναύτες της NASA, o Doug Wheelock, έκανε check-in στο foursquare, ξεκλείδωσε την αντίστοιχη επιτυχία-badge και πλέον περιμένει και τον ... δεύτερο. To μόνο που με παρηγορεί είναι ότι το αντίστοιχο badge θα μπορείς να το ξεκλειδώσεις και αν πας σε κάνα μουσείο ή εκδήλωση της NASA, πλέον, οπότε σχεδιάζω να το ξεκλειδώσω και εγώ.




[Via]