Nook in Color - byebye black n white ebooks!



Και δεν το πρόλαβα γκρρρρρ, μόλις έχω πάρει το νέο μου amazon kindle και να σου το νέο Barnes & Nobles Nook in Color. Αχ! Βαχ! Είναι απίστευτο ... θα πάω να το δω μέσα στη βδομάδα, έχω ένα B&N κοντά μου.



1.  7 ίντσες
2.  TOUCHSCREEN
3.  υπέροχο χρώμαααααα
4.  16 μυρια χρώματα
5.  Social media friendly
6.  easy surfing!!
7. Build in Wi-Fi
8. Games
9. 8 GB of storage
10. $249


  • Μια χαρά είσαι με το Kindle, αν θες να διαβάζεις βιβλία κλπ. Η οθόνη θα βολέψει μόνο για παιδικά βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες με χρώμα και βίντεο, αλλά ως εκεί. Αλλά κι εκεί αν διαβάζεις εκτενή κείμενα θα υπάρχει πρόβλημα.

    Γενικά, παίζουν αντιφάσεις από B&N. Πριν το e-paper ήταν το παν, τώρα και η LCD είναι μια χαρά.

  • Κοίτα είναι ένα βήμα μπρος. Δεν είναι μόνο ebook. Είναι tablet-ebook reader και βεβαίως αρχίζουν τα όρια στα ebook να γίνονται δυσδιάκριτα.

  • Το πραγματικό βήμα μπρος θα ήταν να βλέπαμε υβριδιακές οθόνες LCD/e-ink (Mirasol, Pixel Qi). Καταλαβαίνω το μάρκετινγκ που κάνουν, αλλά αν δεις και αυτά που κυρίως προωθούν για ανάγνωση εδώ είναι παιδικά βιβλία, ταξιδιωτικοί οδηγοί, οδηγοί μαγειρικής, περιοδικά, τέτοια πράγματα. Γιατί η οθόνη κάνει τη διαφορά.

    Reader είναι πάντως όσο είναι και το iPad, για να είμαστε δίκαιοι με τον Stev. :)

  • Θα πάω να το δω και να το κρατήσω γιατί έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέμε

  • Εν τω μεταξύ, το kindle εχει πάρει φωτιά! Είναι πολύ καλό και δεν θυμάμαι ποιά ήταν η τελευταία φορά που το φόρτισα!!!!

  • Και γω Kindle έχω, είναι καλό. Επίσης, το ίντερνετ που έχει βγει περισσότερο χρήσιμο απ' ό,τι πίστευα (ακόμα και από την εντύπωση που είχα μετά την hand-on δοκιμή).