Κάτω από την θάλασσα ... στην Τουρκία

Photobucket
Καμιά φορά με πιάνει το παράπονο. Ζω σε ένα πολύ τουριστικό νησί, χρόνια και χρόνια μέσα στα τουριστικά ρεύματα. Ενα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα δεν έχω δει [Στην φωτό ξενοδοχείο που έχει θέα, υποβρύχια] . Μιλάμε για έλλειψη φαντασίας? Για κακό χειρισμό? Για ανθρώπους χωρίς παιδεία? Χωρίς Τόλμη? Χωρίς ανοικτούς ορίζοντες? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ?
Εμείς, στην Ελλάδα ΠΟΤΕ θα κάνουμε ξεχωριστά πράγματα?
[Via]

  • Πλάκα μού κάνεις. Υπάρχει τέτοιο πράγμα στον κόσμο; Μπορείς να πεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες, πού, πώς, πόσο;

  • Θα έχει 7 πατώματα, 7 αστέρων, είναι πρώην καπνε-εργοστάσιο και ξεκινά τη λειτουργία του το 2010,που θα είναι και πολιτιστική πρωτεύουσα της ... ευρώπης , Η Κωνσταντινούπολη.

  • Μάλλον είναι θέμα νομοθεσίας. Άντε να ξεκαθαρίσεις με αιγιαλούς και τα λοιπά.

  • Μπορεί! Αλλά είναι κρίμα ...

  • Παιδιά μετά από μια μικρή έρευνα βρήκα τα εξής: Το πρώτο υποθαλλάσιο ξενοδοχείο του κόσμου κατασκευάζεται όντως, αλλά όχι στην Τουρκία, στο Ντουμπάι. Βρήκα και το άρθρο που διάβασες Cybereddie, αλλά μάλλον γιο αφάρσα μού μοιάζει- τί είδους βυθός υπάρχει στον Κεράτιο Κόλπο, στην Κωνσταντινοιύπολη, που ν αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο; Και μάλιστα σ΄ενα παλιό καπνεργοστάσιο, άρα σε βιομηχανική περιοχή; Άσε που το άρθρο λέιε κάτι για ωκεανό κλπ που παραπέμπουν ακόμα πιό πολύ σε φάρσα...

    Σ;-))))

  • Μα το θέμα δεν είναι αν είναι αλήθεια ή όχι, το θέμα είναι γιατι δεν κάνουμε εμείς σαν έλληνες πράγματα που να είναι σημαντικά και να ξεχωρίζουμε, από τη στιγμή που το μυαλό μας είναι ξυράφι. Γιατί πρέπει να πάμε στο εξωτερικό για να διαπρέψουμε? Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα και να έρχονται να τα δουν. Προσωπικά θέλω π.χ. το blog μου να τραβά ΚΑΙ ξένους και να κάνουν εκείνοι μετάφραση από τα ελληνικά, γιατί θα επιμένω να κάνω ελληνικό blogging. Γιατί να μην είμαστε εμείς, οι σημαντικοί ...?