Eddie's Sunday List ... on Monday Νο.8

Photobucket
Μια ειδική περίπτωση, έπρεπε να είμαι σε οικογενειακή υποστήριξη και έτσι η sunday list έγινε monday list. Πάμε λοιπόν... European Satelite Images - Η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία δίνει καταπληκτικές φωτό από δορυφόρους. When is Good - Διαχείρηση ραντεβού online, έτσι ώστε να μπορείτε να τα δείτε απο παντού. Semantic Web Blogs - Μια και είχαμε μια κουβέντα με την eDiva, να υπάρχει και ένας κατάλογος με blogs που ααχολούνται με το semantic web. GUI prototyping tools -Θα το δουν όσοι καταλαβαίνουν. GlobeTrip - Φωτογραφίες, βίντεο και ταξιδιωτικές οδηγίες. Digg Torrents - Search engine για torrents, κάτι σαν google torrent. Arts and Artists on the Web - οταν ψάχνετε για τέχνες, ξεκινήστε απο εδώ. Το πολιτιστικό μας "touch". Tumble books - Ebook για παιδιά στα αγγλικά. ASCii Codes -Οταν προγραμμάτιζα, το χρειάζόμουν συνέχεια. Μια και μου θύμισε παλιά πράγματα, είναι κάτι σαν review. Unicodes tables και λοιπά. 35 free MAC apps - 35 δωρεάν εφαρμογές για MAC και δεν ξέρω και πολλές τέτοιες.

  • Πολύ ενδιαφέροντα resources! Nice! :D

    (Σου ξέφυγε ένα link, τα GUI tools έχουνε το ίδιο url με τα semantic web blogs! Περιμένω με αγωνία να δω τί εργαλεία είναι, από prototype έχω μια ιδέα, για εργαλεία συγκεκριμένα δεν είχα ξανακούσει)

    Καλό βράδυ

  • MMMM, δίκιο αλλά θέλω λίγο χρόνο για να το ξαναβρω. Ηταν αργά όταν έψαχνα και ήμουν κουρασμένος. Ας ελπίσουμε να το ξαναβρω ...

  • OK, το βρήκα και διορθώθηκε.

  • A ωραία!! Ευχαριστώ!

    Την καλησπέρα μου :)