Δουλεύωντας με το Google Chrome

Εδώ και λίγες ώρες, δουλεύω με το Google Chrome. Να παρατηρήσω τα εξής:  παίρνει όλα τα στοιχεία από τον Firefox αυτόματα [password, links, temp, bookmarks], μοιάζει στην λειτουργία με τον firefox και πιο γρηγορος. Μιλάμε ακόμα και η σελίδα μου που είναι βαριά, με βίντεο κλπ. ανοίγει μια χαρά. Τα τελευταία post, τα έκανα με τον gchrome και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από την άλλη υπάρχει και ένα site που δεν  το άνοιξε, θέλει δουλειά ακόμα. Οι βασικές του λειτουργίες είναι καλές μια και στην πρώτη σελίδα σου βγάζει αμέσως όσες σελίδες είναι οι πιο χρησιμοποιούμενες. Θέλει δουλειά ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι μπαίνει γερά στο παιχνίδι γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Από τα πρώτα τέστ ταχύτητας browser και κατανάλωσης μνήμης φαίνεται ίδιος με τον firefox και σε κάποια είναι καλύτερος, σε κάποια ελαφρά χειρότερος. To πολύ καλό είναι ότι δεν καταναλώνει πολλή μνήμη και όταν τον ξανα-ανοίγεις, ανοιγει πολύ πιο γρήγορα από όλους.

  • Εμένα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου;

  • Γιατί είσαι ... παλιόγερος και δεν σου αρέσουν οι αλλαγές!!

    ;-)

  • Η αλήθεια είναι ότι αρχικά με παραξένεψε πολύ, αλλά με τη χρήση μου άρεσε αρκετά η απλότητα και η ταχύτητα απεικόνησης των σελίδων! Το πραγματικό τραμπάκουλο το έπαθα όταν είδα πόσο εκτεθειμένα είναι τα passwords, στοιχεία ktl. στον firefox. Δηλαδή με ένα portable chrome θα μπορείς να κλέψεις από οποιοδήποτε υπολογιστή φίλου, όλα τα στοιχεία του χωρίς να το πάρει χαμπάρι, αφού θα του δείχνεις "και καλά" τον νέο απίθανο browser...

    Τέλος με δεξί κλικ και "επιθεώρηση στοιχείου" βλέπεις ακριβώς τον κώδικα της σελίδας html και μαρκαρισμένο το στοιχείο, πολύ χρήσιμο για όσους θέλουν να πειραματιστούν με το στυλ του blog τους.

  • ολα ειναι "ανοικτά" αδερφέ. Οπου υπάρχει πόρτα, μπορεί να υπάρξει και κλειδί.

    "Τάδε έφη, ο cybereddie"