Lenovo Thinnest All in one Pc

Εαν δω καλό design κολάω, είναι το πρώτο που μου κάνει κλίκ γιατί κάνει το αντικείμενο να ξεχωρίζει. Φαίνεται η επιρροή της Apple στα αντικείμενα γενικώς και όποιος έχει άποψη καταλαβαίνει τι λέω: έχουν αρχίσει να γίνονται πιο λεπτά, πιο στυλάτα με πιο αρμονικές γραμμές. Ευτυχώς. Το εικονιζόμενο Lenovo Pc είναι από τα πιο λεπτά του κόσμου all in one Pc που υπάρχουν. Μια χαρά για χώρους που είναι περιορισμένοι και ειδικά για σαλόνι, να παίζει και το ρόλο ενός media PC είναι μια χαρά.
Its 21.5-inch 16:9 screen (at 1920 x 1080) is ready for some 1080p HDTV watching, too, and it comes with a digital TV tuner controlled by a Media Center remote. Pricing starts at $999, but you'll probably want to load it up with 4GB of RAM, a terabyte of storage and Blu-ray.
[Via]

  • Η design team της Lenovo είναι ένα μεγάλο κομμάτι η ίδια από την IBM αλλά οπός είδαμε έχει προχωρήσει πολύ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ είναι σχεδόν όλα μαύρα ξεχωρίζουν και παραμένουν διαχρονικά. Δεν ξέρω αν θυμάσαι ότι η δάδα τον ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου ήταν από την σχεδιαστική ομάδα της Lenovo.

  • και βέβαια θυμάμαι την δάδα, αυτό όλο το πακέτο μου θυμίζει στην αρχή τους γιαπωνέζους: ολο αντίγραφα και μόλις απόκτησαν τεχνογνωσία, μπήκαν μπροστά ...

  • Καλησπέρα.

    Πολύ όμορφο μηχάνημα.
    Κρίμα που αγόρασα ήδη σταθερό.

    Έχουμε καμιά πληροφορία αν υπάρχει εδώ;