Eddie's Sunday List

Θεματικό το list της κυριακής σε συνέχεια του πρηγούμενου post για να υπάρχουν μαζι όσα μουσικά site ή σχετικού περιεχομένου βρω και σημερα.
Ξεκινάμε λοιπον. The Twitter Song!! - μια και ειναι μέσα στα πράματα! -Youtube - αμα δεν το ξέρεις μάλλον δεν είχες ίντερνετ μέχρι τώρα. -GreekTube - να ευλογήσουμε και τα γένια μας -grtube - δεν ν κακο αλλα απο μουσική λίγα πράματα. -MTV - το απολυτο μουσικό κανάλι έχει μπολικα βίντεο. -TheMixFiles - πολλά mp3 για κατεβασμα, αποθηκευμενα σε rapidshare.
-Music on Wefollow - τα αγαπημένα σας αστέρια στο twitter!! -Live365 - ενας κατάλογος από Online ραδιόφωνα. -MusicMesh - βρείτε ποιος καλλιτέχνης ειναι κοντά στα ακούσματα που θέλετε. -AllMusic - μια τεράστια μουσική database! -iLike - βρείτε τι σας αρέσει μέσα από τις επιλογές των φίλων σας. -ProjectPlaylist - δείτε playlist από άλλα άτομα, πολύ ενδιαφέρον. -Yottamusic - 4-5 εκατομ. τραγούδια στα δάκτυλά σας.

  • Καλησπέρα.

    Παρότι η Κυριακή έγινε Δευτερα πλέον, και εφόσον επιτρέπονται οι προτάσεις για την επέκταση της κυριακάτικης λίστας, θα ήθελα να προσθέσω το Daily Motion (http://www.dailymotion.com/, ως αντίστοιχο του Youtube. Βρήκα - και συνεχίζω να βρίσκω - σε αυτό αρκετά βίντεο που δεν υπάρχουν στο Youtube.

    Ελπίζω να μην είναι πολύ οδυνηρή η καταβύθιση στην ζοφερή πρώτη ημέρα της εβδομάδας.