Βηματοδότες με Wi-fi !!!!!

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει να κάνουμε άλματα σε διάφορους τομείς και μπορώ να πώ ότι η ιατρική είναι από τους βασικούς τομείς εξέλιξης καθώς κάθε αλλαγή προς το καλύτερο αφορά εκατομμύρια ανθρώπους και το οικονομικό πεδίο των εταιρειών είναι πολύ μεγάλο. Στο πλαίσιο αυτό, διάβασα ότι βγήκαν βηματοδότες με wi-fi δυνατότητες σύνδεσης με το computer του γιατρού τους, έτσι ώστε να είναι εφικτή μια εξ αποστάσεως παρακολούθηση καθώς και την δυνατότητα να προλαμβάνονται δύσκολες καταστάσεις αφού ο γιατρός θα είναι πια σε θέση να παρακολουθεί την κατάσταση του βηματοδότη, που θα στέλνει τα δεδομένα ασύρματα!
Ελπίζω να βοηθηθούν πολλοί ...
wireless pacemaker: This device communicates with her doctor’s computer wirelessly and uploads all her heart’s critical info onto it once a day.
[Via]

  • και μακάρι να έχει τέτοια ασφάλεια που να μην χρειάζεσαι να σκεφτείς την πιθανότητα του εάν !

  • 8a mporei na kanei k mesw internet dld elegxo o giatros?? 8a pairnei k ip?? k 8a kaneis k reboot?? texnologia file mou!!

  • Δεν ξερω και ειναι σε ακομα πειραματικο στάδιο αλλα νομιζω ειναι θετικο να μπορεις να ελέγχεις συνεχώς την κατάσταση του ασθενους.