Eddie's Sunday List

Good day everybody! Στην ελλάδα πίνετε απογευματινό καφεδάκι όμως εδώ μόλις άνοιξα τα ματάκια μου και ξεκινάω τα σερφαρίσματά μου για να κάνουμε ξανά την καθιερωμένη παρεούλα της κυριακής. - 100 most popular photoshop tutorials - εξαιρετικές δουλειές και μια ελεγεία για το πως να απογειώσετε τις γνώσεις σας στο photoshop. -500 Greatest album - Το περιοδικό Rolling Stone δίνει τη λίστα με τα 500 καλύτερα άλμπουμ, απλά σούπερ!
-Multimonitor Wallpaper - βρείτε εικόνες για background όσοι έχετε περισσότερα από ένα μόνιτορ συνδεμένα με το pc σας και θέλετε να δείχνουν ομοιόμορφα. -Free ebooks - τα καθιερωμένα δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία για κατέβασμα. - make firefox faster - μια και είχε ανάψει η κουβέντα για τον firefox σε αμέσως προηγούμενο post, να και 8 τρόποι να τον κάνετε πιο γρήγορο. Θα το δοκιμάσω σε λίγο.
- 21 comic artists - μια και είμαι πολύ φαν του κόμικ, ιδού οι καλλιτέχνες που άλλαξαν την ροή του σύνχρονου κόμικ -Free online scientific calculator - ξέρω ότι μερικοί το χρειάζεστε σαν τρελοί.