Coinmad.com - web shopping

Ας πουμε ότι θες να βρείς κάτι φτηνό για να αγοράσεις Online. Θα θελες να έχεις και προφορές. Σαν ιδέα το coinmad.com είναι καλή. Το ζήτημα σε βάθος χρόνου για το αν θα πετύχει είναι να έχει καλές συνεργασίες με τις εταιρείες που προσφέρουν πράγματα. Επειδή και μόνο είναι έλληνες και το παλεύουν online, τους εύχομαι καλή επιτυχία.

  • Καλό είναι το site, αλλά δυσκολεύομαι να δω τις τιμές σε προϊόντα. Σαν ιδεά καλή όπως βέβαια δείχνει και το βιντεάκι, μπορεί να σκάσουν προσφορές καλές. Αλλα δυσκολευομαι να αγοράσω κατι συγκεκριμένο.. πρέπει πρώτα να ξερω την τιμή του.

  • Για να δούμε, τελεί υπό παρακολούθηση...

  • Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Οι τιμές δεν υπάρχουν επίτηδες για να δωθεί βάση στην ανάποδη ιδέα. Επειδή όμως είναι φυσικό πολύς κόσμος, όπως εσύ να μπερδεύεται, πολύ σύντομα θα αναγράφονται οι τιμές και θα μπορούν όλοι να ψωνίζουν και με τον παραδοσιακό τρόπο.

    tip: προς το παρόν μπορείς να μάθεις την τιμή ενός αντικειμένου μόνο αν σου γίνει προσφορά στο coin σου. έτσι λοιπόν, αν λάβεις προσφορά κάτι σε ενα coin 30 ευρώ που έχεις εισάγει, γνωρίζεις πως αυτό κοστίζει 30 ευρώ.