Eddie's Sunday List - Weekend Edition

Οι ιδέες έρχονται από εσάς και προορίζονται για εσάς. Αυτήν την κυριακή θέλω να μου στείλετε όσες θεωρείτε εσείς, σημαντικές σελίδες. Είμαι όλος αυτιά και πολύ θα μου αρέσει να πάρετε το βήμα και να σχολιάζετε. Περιμένω με χαρά και ανυπομονησία. Μπορείτε είτε να σχολιάσετε, είτε να μου στείλετε στο email μου. Για αρχή οι ιδέες του φίλου Σωτήρη, που τον ευχαριστώ για τα καλά λόγια και του το αφιερώνω.
http://www.guidebookgallery.org/ - Graphical user interface gallery http://toastytech.com/ - έχει κι εδώ πολύ πλήρη gui gallery (χρησιμοποιείται σαν βιβλιογραφία για άλλα άρθρα που βλέπω κατά καιρούς) http://www.retromaniax.gr/ - ελληνικό φόρουμ για περασμένες εποχές... http://osvirtual.net/ - λειτουργικά συστήματα έτοιμα για virtual pc, vmware κλπ http://www.eyeos.com/ - online λειτουργικό σύστημα τέλος ένα πολύ, μα πάρα πολύ άσχημο, απαίσιο website. Μην μπεις εδώ: http://www.ndesign-studio.com/ !!! -=-=-=-=-=-= o φίλος Νίκος μας στέλνει τα δικά του αγαπημένα και τον καλημερίζω, τον ευχαριστώ που με έχει στην ... καλημέρα του και επίσης τον ευχαριστώ για την συμμετοχή: http://www.freebookspot.in/ exw brei kata kairous apithana biblia. http://www.fotocommunity.de/
http://www.carpooling.gr/ - για να δούμε και εναλλακτικές στο χάος που μας περιβάλλει. Car pool στην αμερική είναι η λωρίδα για αυτοκινητα που έχουν απο 2 και πάνω επιβάτες και γενικά είναι πιο γρήγορη. Επιδοτούν το να πάνε περισσότερα άτομα σε ένα αυτοκίνητο. Η σελίδα αυτή το προχωράει και σε event.
[Photo Via]